-
Αντί εισαγωγικού σημειώματος
Με λένε Χριστίνα και η πρώτη φορά που αναγκάστηκα να ανακατέψω κατσαρόλες ήρθε στα 18 μου όταν άφησα πίσω, για χάρη των σπουδών, γονείς και σπιτικό φαγητό. Βλέπετε το φαγητό της εστίας δεν ήταν όπως της μαμάς. Με μπόλικο άγχος στην αρχή για το τελικό αποτέλεσμα και πάντα σε ανοιχτή επικοινωνία με την μαμά μου (μέχρι και σήμερα σε ορισμένες περιπτώσεις) ξεκίνησα δειλά δειλά να μαγειρεύω. Με τον καιρό αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι θέλει όρεξη, μεθοδικότητα και πολύ φαντασία.
Read More BlogLovin
myTaste
Tags
ganache Πρωτοχρονιά Χριστούγεννα αμπελόφυλλα αυγολέμονο βασική συνταγή βύσσινο γιαλαντζί γλυκό γλυκό ταψιού ζυμαρικά κέικ κέρασμα κακάο καρύδι κριτσίνια μελομακάρονα νηστίσιμο νηστεία ντολμαδάκια ραβανί σάλτσα σέσκουλα σαρακοστή σοκολάτα σοκολατένια λάβα σουσάμι σουφλέ σούπες σπαγγέτι σπανάκι σφολιάτα ταψιού τηγανιτές τιραμισού τρουφάκια τσίζκεικ φέτα φακές φασολάδα φασόλια φούρνου χοιρινό χορτοφαγία όσπριαΙστορικό
Kατηγορίες